Київ, вул. Салютна 1Б
+38 (067) 468-29-98
Київ, пр. Василя Порика 7Б
+38 (067) 169-48-38
Головна
Наші групи та що значать кольори в них Англійська
  1. Головна
  2. Новини
  3. Наші групи та що значать кольори в них Англійська

Наші групи та що значать кольори в них Англійська

Усі наших учнів ми ділимо на групи. Кожна команда отримує свій колір. І це одразу пояснює, чому ми Rainbow Friends. Яскраві, самобутні, сучасні.

Наші кольорові команди, давайте знайомитися ближче.

Pink
Дошкільнята. Наші найменші учні. Максимально веселі та захоплюючі уроки з використанням рухливих ігор, співів, танців, малювання. Граматику та лексику вивчають за допомогою цікавих карток, відео. Сумувати точно не прийдеться.

Blue
Молодші школярі (1-2 класи). Роблять перші кроки у опануванні іноземної мови. Заняття проходять у ігровій, усній формі. Тільки вивчили нові слова і одразу використовуємо їх у мовленні. Активно навчаються писати, читати та сприймати на слух англійську.

Red
Молодші школярі (2-3 класи). Мають скромний, але впевнений словниковий запас. Можуть побудувати прості речення. Грають, співають, дивляться навчальні відео, працюють з картками та швидко опановують матеріал. Вже підкорюють перші граматичні теми.

Green
Молодші школярі (3-4 класи). Круто читають і навіть можуть підтримати невелику бесіду. Практикуємо мовлення у діалогах на прості теми. Поступово заглиблюються у нюанси граматики. І тренуються писати невеликі, прості тексти.

Orange
Школярі середньої школи (4-5 класи). Читають довгі тексти і можуть підтримати розмову на певну тему. Мають крутий словарний запас. Класно сприймають на слух. Пишуть не просто тексти, а об’яви, листи, статті. 

Brown
Навчаються з «0» (3-4 та 5-6 класи). Все з початку: вчимося читати, писати, говорити англійською. Збільшуємо словниковий запас за допомогою цікавої наочності. Акцент на мовленні і усній формі занять.

Purple
Школярі середньої школи (5-6 класи). Досвідчені воїни англійської мови. Можуть похизуватися рівнями Elementary+/Pre-Intermediate. Добре сприймають іноземну мову на слух. Напишуть невеликий твір або проведуть бесіду на певну тему.

White
Середня та старша школа (7-10 класи). Учні, що вже вивчали англійську та мають рівні Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate, Intermediate+, Upper-Intermediate, Advanced. Вчаться працювати у міні-групах та поглиблюють вже наявні навички письма та читання. Багато говорять англійською на заняттях, усі знання одразу застосовуються на практиці.

Grey
Старша школа (10-11 класи). Підготовка до ЗНО. Може охоплювати 1 або 2 роки. Вчимося управляти часом. Опановуємо лайфхаки, як швидко та правильно виконувати тести. Відпрацьовуємо навички написання Writing на 14 балів.

Yellow
Cередня школа (9-ті класи). Підготовка до ЗНО. За 2 роки починають готуватися до тестів. А також підготовка до ДПА за рік. Учні з рівнем  Elementary+/Pre-Intermediate. За допомогою цікавих завдань вчимося дієвим технікам написання текстів. Проходимо минулорічні тести. Опановуємо граматику в усній формі.

Black
Дорослі від 18 років. Розділяємо студентів за рівнем знань. На заняттях більше діалогів, і менше конспектів. Ведемо дискусії, запам’ятовуємо лексику, відпрацьовуємо граматику – все в усному форматі. Вчимося писати мейли та записки, SMS та правильно складати voicemail.

Команда Rainbow Friends сподівається, що найближчим часом саме ви станете частиною нашої яскравої мовної родини. Приєднуйтесь до нас!
 

Обирай зручний для себе варіант, залиш свій номер, та приєднуйся до розумників вже сьогодні!

Цей сайт захищено reCAPTCHA та приймаються Політика конфеденційності й Умови користування від Google.
Дзвоніть уже зараз
+38 (067) 468-29-98
+38 (067) 169-48-38
Київ, вул. Салютна 1Б
Київ, пр. Василя Порика 7Б
Ми у соціальних мережах