Київ, вул. Салютна 1Б
+38 (067) 468-29-98
Київ, пр. Василя Порика 7Б
+38 (067) 169-48-38
Головна
Наші групи та що значать кольори в них Німецька
  1. Головна
  2. Новини
  3. Наші групи та що значать кольори в них Німецька

Наші групи та що значать кольори в них Німецька

Кожна група має свій колір. Бо ми яскраві, веселі та активні Rainbow Friends. Давайте знайомитися ближче.

Blau
Молодші школярі (1-2 класи). Учні, що вперше починають вивчення німецької мови. Вчаться будувати прості речення. Проводять уроки активно з іграми. Роблять перші успіхи у говорінні іноземною мовою.

Gelb
Молодші школярі (2-3 класи). За допомогою відео, карток, пісень учні пізнають всесвіт німецької мови. Слухають короткі тексти, будують прості діалоги. Вчаться застосувати нову лексику у мовленні.

Rosa
Молодші школярі (3-4 класи). Уроки побудовані на активному мовленні. Нова лексика стає частиною текстів, пісень, карток. Можуть похизуватися досить великим словниковим запасом. Впевнено відчувають себе у граматиці.

Orange
Середня школа (5-6 школа). Вивчають мову з нуля. Швидко засвоюють новий матеріал завдяки усному формату уроків. Вчаться будувати міні-діалоги, писати невеликі повідомлення. На заняттях використовується багато наочності.

Dunkelblau
Середня школа (6-7 класи). Мають класний словарний запас. Можуть підтримати невелику бесіду на певну тему. Добре сприймають німецьку на слух. За допомогою різних завдань поглиблюють знання граматики.

Grün
Середня школа (7-8 класи). Завдяки гарному словниковому запасу можуть вільно вести діалог на певну тему. У групах працюють над створенням проектів. Грають у комунікативні ігри, добре сприймають на слух.

Rot
Середня школа (8-9 класи). Мають класні навички говоріння, вчаться розповідати про власні бажання, життєві ситуації. На заняттях грають у ситуативні, комунікативні ігри. Без цікавих наочних матеріалів не обходиться жодне заняття.

Lila
Старша школа (9-10 класи). Учні легко справляються з аудіюванням. Більше частину занять спілкуються німецькою, діляться планами та мріями. Пишемо листи та об’яви. Закріплюємо знання лексики за допомогою аудіо та відео матеріалів.

Türkis
Старша школа (10-11 класи). Зазвичай це учні, що планують складати тести та отримувати міжнародні сертифікати. Добре спілкуються німецькою, можуть будувати складні речення. Працюють у міні-групах, розігрують цікаві ситуації.

Наша яскрава мовна родина чекає саме на вас! Приєднуйтесь до Rainbow Friends, з нами цікаво.
 

Дзвоніть уже зараз
+38 (067) 468-29-98
+38 (067) 169-48-38
Київ, вул. Салютна 1Б
Київ, пр. Василя Порика 7Б
Ми у соціальних мережах